Beschrijving
Biologisch Carobe-Poeder
Carobe heeft een zoete smaak en wordt daarom vaak als zoet maker gebruikt. Carobe poeder bio heeft een karamel-achtige smaak en is zoeter dan cacao. Carob wordt daarom ook vaak gebruikt als vervanging van chocolade, of in combinatie met cacao. Carob is ideaal te gebruiken in smoothies, shakes, desserts en zoete lekkernijen.
Wat is Carobe en wat is het verschil tussen Carobe & Cacao?
Biologische Carobe Carobe poeder bio wordt gemaakt van de peulvruchten van de Johannesbroodboom. Het zit vol vezels, eiwitten, vitamines en mineralen zoals magnesium, calcium, ijzer, mangaan, nikkel, koper en kalium. Carobe poeder bevat een grotere hoeveelheid suikers dan Cacao-poeder en is hiermee een stuk zoeter dan cacao. Door de zoete smaak heb je vaak minder nodig in bakrecepten. Een ander verschil is dat Carobepoeder minder vetten bevat dan Cacaopoeder. Daarnaast is Carobe poeder goedkoper dan Cacao poeder. Het smaakt ook erg goed in combinatie met cacao.
Bewaren
Koel, droog en afgesloten bewaren.
inhoud
400g
land van herkomst
Italy
Gezondheidsvoordelen Carobe poeder bio
Carobe poeder bio kan gewichtsverlies ondersteunen**, heeft een gunstig effect op de eetlust** en is een bron van vezels en ondersteunt daarmee een gezonde darmwerking.*
*Geoorloofde EFSA claims
**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)
ingrediënten
100% Biologisch Carobe poeder.
voedingswaarde per 100 g
energie 929 kJ / 222 kcal
vet 0.65 g
vet waarvan verzadigd 0.09 g
koolhydraten 49 g
waarvan suikers 40.5 g
eiwitten 4.6 g
vezels 9 g
zout 0.09 g
calcium 348 mg 44%
ijzer 2.9 mg 21%
kalium 827 mg 41%
vitamine B2 0,46 mg 33%
vitamine B6 0.36 mg 26%
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.