Beschrijving
Gefermenteerde Lion’s Mane Paddenstoel en Kefir-Kombucha Capsules van Living Nutrition
Lion’s mane staat bekend als de ‘Mountain priest’-paddenstoel en wordt traditioneel gebruikt om focus en concentratie te ondersteunen. Living Nutrition gefermenteerde Lion’s Mane is een traditioneel voedingssupplement met gefermenteerd Lion’s Mane paddenstoel. Puur natuur, vegan én 100% biologisch. Dankzij de speciale kefir-kombucha-fermentatie wordt de biologische beschikbaarheid van de ingrediënten op natuurlijke wijze verhoogd.
De biologische gefermenteerde Lion’s Mane-capsules van Living Nutrition bevatten voedingsstoffen, enzymen en actieve stoffen om de cognitieve functies en de gemoedstoestand te ondersteunen.
- Gefermenteerd voedingssupplement met Lion’s Mane
- Rijk aan microflora en enzymen
- Zacht voor de maag
- Met een hoge bio-beschikbaarheid dankzij fermentatie
- Capsule kan worden geopend om makkelijk door eten te mengen
- 100% biologisch
- Geschikt voor vegetariërs en veganisten
- Glutenvrij
- Vrij van additieven
Ingrediënten
Gefermenteerde Lion’s Mane (Hericium erinaceus) vruchtlichaam*, gefermenteerde tapioca (capsule)*
*Gecertificeerde biologische ingrediënten
Inhoud
60 capsules
Samenstelling per dagdosering (2 capsules)
Kefir-kombucha gefermenteerd biologische Lion’s Mane (Hericium erinaceus) vruchtlichaam – 800 mg
Living Nutrition
Living Nutrition gebruikt een volledig biologische, plantaardige capsule gemaakt van gefermenteerde biologische tapioca (Pullulan), gezuiverd water en een beetje zeewier extract. De combinatie zorgt voor optimale bescherming van ingrediënten en is eenvoudig door te slikken.
Living Nutrition is opgericht door natuurgeneeskundige Graham Botfield. Met zijn kennis van traditionele geneesmiddelen, de toepassing van kruiden en paddenstoelen in de natuurgeneeskunde en meer dan 12 jaar ervaring in productontwerp en -ontwikkeling, concentreert Graham zijn onderzoek op gefermenteerde voedingsmiddelen en kruiden. Hij gebruikt deze oude wijsheid om het unieke kefir-kombucha fermentatieproces te creëren.
de kracht van fermentatie
Zolang mensen hun voedsel bewaren, biedt fermentatie een waardevolle manier om de smakelijkheid, houdbaarheid en voedingswaarde van voedsel te verlengen. Fermentatie maakt al meer dan 3000 jaar deel uit van traditionele diëten en oude geneeskunde, ook in de traditionele Chinese geneeskunde (TCM), ayurvedische en sjamanistische culturen en biedt vele therapeutische voordelen.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.