Beschrijving
Rauwe Cacaopoeder Biologisch van TerraSana
Rauwe cacao poeder is een bron van koper (=antioxidant) en heeft een zoetige, intense, rauwe chocolade smaak. De pure Cacao Poeder Raw van TerraSana zonder geraffineerde suiker, melk en bewerkingen is goed voor je. De Latijnse naam voor cacao is niet voor niets theobroma, ofwel voedsel van de goden.
Cacao heeft op veel mensen een bijzondere uitwerking. We worden er blij van! Deze biologische cacaopoeder is niet boven de 42°C verwarmd, waardoor er zoveel mogelijk voedingsstoffen behouden zijn gebleven. Daarnaast zit er in deze pure cacao geen suiker of melk verwerkt, waardoor de smaak niet zoet, maar bitter is. Hier kun je de heerlijkste dingen mee maken. Zo is de TerraSana Cacao Poeder Raw een goede basis voor brownies, Cacaopoeder werkt in zoete baksels erg goed in combinatie met ahornsiroop.
Kenmerken Rauwe Cacao Poeder
- Biologisch gecertificeerd
- bron van koper (antioxidant)
- volle cacaosmaak
Toepassing
Gemakkelijk in smoothies, desserts of gebak te verwerken. Wat denk je van een overheerlijke superchocoladedrank met een notenmelk? Heerlijk!
Hoeveelheid & bewaartip
Gebruik 3-6 tl per dag of naar behoefte – droog en donker bewaren, na opening nog.. dagen houdbaar.
Oorsprong
Cacao is het zaad van de vrucht van een in Midden- en Zuid-Amerika inheemse oerwoudboom. De Maya’s en Azteken gebruikten cacaobonen als betaalmiddel.
Geproduceerd in
Peru
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.