Ghee Easy Naturel BIO 245g bevat essentiële vetzuren omega-3 en omega-9 én de vitamines A, D, E en K
Ghee is een vet dat gemaakt wordt van boter. Het heeft een zeer hoge verbrandingstemperatuur dat bij uitstek geschikt is voor veilig bakken, braden en frituren. Het verbrandingspunt van Ghee Easy is maar liefst 250°C. Bakken in Ghee is daarom veiliger. Ghee Easy Naturel BIO 245g wordt bereid volgens de traditionele Indiase methode. Alleen dan met echt goede Hollandse boter. Deze boter is afkomstig van de boerderij van de familie De Lange waar ze de koeien laten grazen bij natuurgebied de Weerribben. In de Indiase Ayurveda leer is Ghee al duizenden jaren hét vet voor in de keuken. Ghee Easy zit boordevol essentiële vetzuren omega-3 en omega-9 én bevat de vitamines A, D, E en K.
Kenmerken
- Biologisch
- Hoge verbrandingstemperatuur 250°C
- Geschikt is voor veilig bakken, braden en frituren
- Gemaakt van Hollandse boter uit natuurgebied de Weerribben
- Bevat geen transvetten
- Rijk aan verzadigde vetzuren
Het gebruik van Ghee
Gebruik ongeveer 1 of meer theelepels Ghee in de plaats van boter of olie voor bakken, braden en frituren. Of meng de Ghee Easy Naturel BIO 245g bijvoorbeeld door gekookte rijst, ook erg lekker.
Ingrediënten
puur biologische boter/olie (Ghee)
Inhoud
245g Ghee Easy
Voedingswaarde per 100g
Energie 3681 KJ/895 Kcal
Vetten > 99,5g
verzadigd vet 62,5%
Koolhydraten < 0,5g
suikers <0,5g
Eiwitten <0,5g
Zout <0,5g
Kan sporen van lactose bevatten.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.