Biologische havermout is een superveelzijdig basisingrediënt. Je kunt er de lekkerste biologische havermoutjes mee maken, maar ook koek, brood, pannenkoekjes of zelfs burgers doen het goed met haver. Een vezelrijk (en van nature glutenvrij) alternatief voor tarwebloem. De Terrasana Havermout is vezelrijk en een bron van eiwit. Lekker in (plantaardige) yoghurt, granola of een mueslireep. De hele graankorrel wordt in z’n geheel geplet. Havermout is dus volkoren.
Ingrediënten:
HAVERmout* (Finland)
* = van biologische landbouw
Voedingswaarde per 100g:
Energie (kJ) 1533
Energie (kcal) 364
Vet 6.9g
waarvan verzadigd 1.2g
Koolhydraten 56g
waarvan suikers 1.3g
Voedingsvezel 11g
Eiwit 14g
Zout 0.1g
Allergeneninformatie Biologische Havermout
Eigenschappen
Bewaren:
Bewaar na openen luchtdicht op een droge, donkere plek op kamertemperatuur (max 20 °C).
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.