Daikon is een soort witte wortel. Sengiri is Japans voor ‘in reepjes gesneden’. TerraSana Sengiri daikon bio wordt in de zon gedroogd. Dit drogen gebeurt alleen als er een koude wind is, zodat de oorspronkelijke zoete, zachte smaak behouden blijft. Sengiri daikon is heerlijk om in sushi, misosoepen of zeewiersalades te gebruiken.
Kenmerken TerraSana Japanse Sengiri Daikon Bio
- Vegan, Gistvrij en Glutenvrij
- Zonder toegevoegd suiker
- Zonder toegevoegd zout
- Gemakkelijke bereiding: 10 minuten weken of een paar minuten meekoken
- Zachte, zoete smaak
- In de zon gedroogd met een koude wind
- Lekker in salades, (miso)soepen en dashi
- Van nature vegan
- Japans
Gebruik:
Laat 10 minuten weken en vervolgens uitlekken. Optioneel: bak de strips kort aan in olie, voeg het weekwater toe en laat 10 miuten zachtjes koken. Breng op smaak met Japanse smaakmakers.
Sengiri daikon is zongedroogde, in reepjes gesneden daikon (een soort Japanse witte wortel). Heerlijk om in sushi, misosoepen of zeewiersalades te gebruiken.
Ingredienten:
gedroogde daikon-radijs* (Japan)
* = van biologische landbouw
Voedingswaarde per 100g
Energie (kJ) 1096 kJ
Energie(kcal) 260 kcal
Vet totaal 0 g
Vet verzadigd 0 g
Koolhydraten totaal 45 g
Suikers 23 g
Voedingsvezel 18 g
Eiwit totaal 11 g
Zout 0.3 g
Natrium 120 mg
Bewaren
Bewaar na openen luchtdicht op een droge, donkere plek op kamertemperatuur (max 20 °C).
Geproduceerd in
Japan
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.