Gefermenteerde Cordyceps Paddenstoel en Kefir-Kombucha Capsules Warrior van Living Nutrition
Living Nutrition Warrior capsules is een rijke mix van bio-beschikbare nutriënten, enzymen en microflora. Een rijke mix aan 100% natuurlijke, gefermenteerde ingrediënten, zoals baobab fruit, kurkuma wortel, ginsengwortel, maca wortel en gemberwortel. Gezonde, biologische kruiden gecombineerd met krachtige gefermenteerde cordyceps Paddenstoel. Dit in combinatie met wel 35 verschillende kefir-kombucha culturen zorgen voor een uniek procedé dat producten als Warrior van Living Nutrition zo krachtig maakt.
- Bereid volgens uniek kefir-kombucha procedé
- Bevat o.a. Cordyceps, baobab fruit, kurkuma wortel, ginsengwortel, maca wortel en gemberwortel
- Rijke blend aan (gefermenteerde) kruiden
- Geschikt voor veganisten en vegetariërs
- Biologisch
Ingrediënten
gefermenteerde blend met diverse kruiden – waaronder *Siberische ginsengwortel (Eleutherococcus senticosus), *maca (Lepidium meyenii) wortel, *baobab (Adansonia digitata) fruit, *kurkumawortel (Curcuma Longa), *gemberwortel (Zingiber officinale) -, Cordyceps (Cordyceps sinensis) biomassa, *paardenbloemblad (Taraxacum officinale), *brandnetelblad (Urtica dioica), *venkelzaad (Foeniculum vulgare), vegetarische cellulose capsule (Hydroxypropylmethylcellulose)
* Biologisch gecertificeerde ingrediënten
Inhoud
60 capsules
Living Nutrition
Living Nutrition is opgericht door natuurgeneeskundige Graham Botfield. Met zijn kennis van traditionele geneesmiddelen, de toepassing van kruiden en paddenstoelen in de natuurgeneeskunde en meer dan 12 jaar ervaring in productontwerp en -ontwikkeling, concentreert Graham zijn onderzoek op gefermenteerde voedingsmiddelen en kruiden. Hij gebruikt deze oude wijsheid om het unieke kefir-kombucha fermentatieproces te creëren.
Living Nutrition gebruikt een volledig biologische, plantaardige capsule gemaakt van gefermenteerde biologische tapioca (Pullulan), gezuiverd water en een beetje zeewier extract. De combinatie zorgt voor optimale bescherming van ingrediënten en is eenvoudig door te slikken.
Waarom fermentatie
Over de hele wereld hebben culturen de traditionele kunst van het fermenteren gewaardeerd, niet alleen vanwege de praktische voordelen voor het bewaren van voedsel, maar ook vanwege de waarde voor vruchtbaarheid, vitaliteit en een lang leven. In West-Afrika gaven stammen in Benin gefermenteerde baobab (mutchayan) aan hun krijgers om bescherming te bieden. Tijdens het Inca-rijk, in Latijns-Amerika, was een gefermenteerde maïsdrank genaamd ‘chicha’ historisch gereserveerd voor heilige rituelen en belangrijke ceremonies. Nu fermentatie zowel een wetenschap als een kunst is, weten we waarom deze voedingsmiddelen als zo speciaal werden beschouwd: door zijn krachtige enzymen en microbiële werking kan fermentatie niet alleen de nutriëntendichtheid van voedingsmiddelen verhogen, maar ook krachtige verbindingen produceren die de menselijke gezondheid ten goede komen.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.