Teff is een voedzaam biologisch volkoren meel, geschikt om exotische pannenkoekjes, smaakvolle broodjes of originele ovengerechten mee te bereiden. Amharic teffa – lokale naam voor Teff- word reeds duizenden jaren geteeld op de vruchtbare hoogvlakten in de hoorn van Afrika. In Ethiopië en eritrea gebruikt men de glutenvrije graansoort traditioneel voor ‘Injera’, een stevige platte koek die in de gehele regio standaard op ‘t menu staat. De lokale bevolking koesterd de geheimen van dit unieke ‘oergraan’ maar gelukkig kan men u ook in het westen de bijzondere eigenschappen van Teff toepassen in de keuken.
Joannusolen maakt al sinds 1982 biologische melen. De grondstoffen worden biologisch geteeld en ambachtelijk gemalen tussen molenstenen. Onze toewijding, vakkennis en liefde voor de natuur maken de melen van uitzonderlijke kwaliteit en smaak. Dit duurzame product is dus goed voor jou, de natuur én de wereld om je heen. Nu en in de toekomst.
* biologisch
zout 0 g
Wordt geproduceerd in een omgeving waar ook amandel en hazelnoot worden verwerkt.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.