Biologisch Hennepzaad Ongepeld in voordelige 1 kg verpakking
Verrijk je keuken met de veelzijdige biologische ongepelde hennepzaden! Hennepzaden kunnen heel of gemalen aan bijna alle voedingsmiddelen worden toegevoegd zoals ontbijtgranen, muesli, brood, gebak, salades, desserts en groentes. Hennepzaad ongepeld heeft een licht nootachtige smaak. Het licht roosteren van deze zaden geeft een heerlijke extra nootachtige smaak en geeft elk gerecht een lekkere extra touch.
Ongepelde hennepzaden zijn rijk aan onverzadigd vet, gamma-linolzuur en omega 3, omega 6 en omega 9 in een unieke verhouding. Het is een bron van eiwitten met alle essentiële aminozuren, voedingsvezels, vitamine B, vitamine E, ijzer en magnesium.
Kenmerken
- Vegan en Biologisch gecertificeerd met het Duitse Bio-Siegel
- Food grade: deze zaden zijn bedoeld als voeding, niet om te zaaien
- Hennepzaad Ongepeld is een goede aanvulling op een gezond dieet
- Met zijn nootachtige smaak zijn hennepzaden puur genieten en gezond
- rijk aan onverzadigd vet, gamma-linolzuur en omega 3, 6 en 9
- Bron van eiwitten, essentiële aminozuren en voedingsvezels
- Bevat ook vitamine B, vitamine E, ijzer en magnesium
Gebruik en bewaren
Reinig de zaden voor consumptie. Droog en koel bewaren.
Voedingswaarde per 100g
Energie: 456 Kcal / 1884 KJ
Eiwit: 20,2 g
Koolhydraten: 7.4g
Vet: 31,6 g
Fibre: 30,6g
verzadigde vetzuren: 3,18 g
Zout: 0,01 g / kg
Suiker: 6,65g
Herkomst
Europa (Frankrijk, Estland, Oostenrijk, Duitsland)
Verpakt in
Duitsland
Kan sporen van andere granen bevatten.
Serena (geverifieerde eigenaar) –
The product is indeed organic and delicious, if you like the flavor slightly bitter of the shell or if you have the patience to dehull them all.
I used them whole as a snack and as a whole flour for bread and gnocchi and I’m really happy with what I bought.
Thé (geverifieerde eigenaar) –
Gebruik het zaad om er hennepmelk van te maken. In een handomdraai klaar in de blender. Beetje zout en wat zoet erbij (honing, vanille): heel smaakvol en gezond. Als sporter altijd op zoek naar kwalitatieve, nieuwe bronnen van eiwit.