Gefermenteerde Chaga Paddenstoel en Kefir-Kombucha Capsules Your Daily van Living Nutrition
Your Daily capsules van Living Nutrition met gefermenteerde Chaga paddenstoel bevatten verder een rijke mix aan 100% natuurlijke, gefermenteerde ingrediënten, zoals baobab, maca, spinazie, rode biet, gember, kurkuma, paardenbloemblad, brandnetelblad en kurkuma. Een geweldige gefermenteerde blend van bio-beschikbare nutriënten, enzymen en microben. Dit in combinatie met wel 35 verschillende kefir-kombucha culturen zorgen voor een uniek procedé dat producten als Your Daily van Living Nutrition zo krachtig maakt. Ideaal voor dagelijks gebruik.
- Een rijke blend aan gefermenteerde kruiden
- Bevat enzymen en microben
- Perfect voor de dagelijks gebruik
- Geschikt voor veganisten en vegetariërs
- Biologisch
Ingrediënten
gefermenteerde blend met diverse kruiden – waaronder *baobab (Adansonia digitata) fruit, *maca (Lepidium meyenii) wortel, *spinaziebladeren (Spinacia olearacea), *rode biet (Beta vulgaris) wortel, *kurkumawortel (Curcuma Longa) -, *Chaga (Inonotus obliquus) conk, *paardenbloemblad (Taraxacum officinale), *brandnetelblad (Urtica dioica), *gemberwortel (Zingiber officinale), *venkelzaad (Foeniculum vulgare), vegetarische cellulose capsule (Hydroxypropylmethylcellulose)
* Biologisch gecertificeerde ingrediënten
Inhoud
60 capsules
Living Nutrition
Living Nutrition gebruikt een volledig biologische, plantaardige capsule gemaakt van gefermenteerde biologische tapioca (Pullulan), gezuiverd water en een beetje zeewier extract. De combinatie zorgt voor optimale bescherming van ingrediënten en is eenvoudig door te slikken.
Living Nutrition is opgericht door natuurgeneeskundige Graham Botfield. Met zijn kennis van traditionele geneesmiddelen, de toepassing van kruiden en paddenstoelen in de natuurgeneeskunde en meer dan 12 jaar ervaring in productontwerp en -ontwikkeling, concentreert Graham zijn onderzoek op gefermenteerde voedingsmiddelen en kruiden. Hij gebruikt deze oude wijsheid om het unieke kefir-kombucha fermentatieproces te creëren.
de kracht van fermentatie
Zolang mensen hun voedsel bewaren, biedt fermentatie een waardevolle manier om de smakelijkheid, houdbaarheid en voedingswaarde van voedsel te verlengen. Fermentatie maakt al meer dan 3000 jaar deel uit van traditionele diëten en oude geneeskunde, ook in de traditionele Chinese geneeskunde (TCM), ayurvedische en sjamanistische culturen en biedt vele therapeutische voordelen.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.