Beschrijving
Cacaoboter Biologisch van Mattisson
Mattisson Cacao Boter is afkomstig uit Peru en wordt verkregen na het persen van Cacao bonen. Het versmeltingspunt van de Cacaoboter Bio ligt rond de 35C. Gebruik Mattisson Cacao Boter in uw Superfood gerechten en geniet van de heerlijke smaak.
Cacaoboter Bio wordt samen met cacaopoeder verkregen na persing van de cacaomassa. Cacaoboter van Mattisson bestaat voor het grootste gedeelte uit vetten en dit zorgt voor de romige textuur van chocolade. Je kunt er dus chocolade mee maken, maar Cacaoboter Bio leent zich ook uitstekend voor het maken van een crème of gezichtsmasker. De gezonde vetten uit cacaoboter voeden en beschermen de huid. Mattisson cacaoboter komt uit Zuid-Amerika.
Kenmerken Cacaoboter Bio
- Biologisch
- Vegan
Gebruik en bewaren
Heerlijk in smoothie en kan bij het bakken van koekjes en cake gebruikt worden ter vervanging van boter. Smelt de Mattisson Cacao Boter zachtjes op lage temperatuur, het smeltpunt ligt rond de 35 graden Celcius.
Bewaren
Koel, droog en afgesloten bewaren.
land van herkomst
Zuid-Amerika
ingrediënten
100% Biologische Cacao Boter.
voedingswaarde per 100 g
energie 3677 kJ / 894 kcal
vet 99 g
vet waarvan verzadigd 64 g
koolhydraten 0.3 g
waarvan suikers 0.3 g
eiwitten 0.3 g
vezels < 0.1 g
zout 0.02 g
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.